Hej lördag :)

Hej på er! :)
I morse och i förmiddags tog jag det bara lugnt :) pluggade lite och pratade med Johan :) (F) sen efter lunch åkte mamma och jag och tränade på gymet :) körde styrka för benen :) det gick bara bra :) gjorde många olika övningar bland annat som benpress och bencurl :) efter ett bra tag träning så gick vi till spa avdelningen där satt vi i bubbel poolen, det var riktigt sköönt :) när man väl gick till omklädningsrummet och skulle göra sig iordning var man riktigt seg men det var rätt skönt, man kände att man hade kört hårt :)
     Nu är jag hemma och tar det bara lugnt, ätit klyftpotatis och kyckling till middag :) Tittar på melodifestivalen och pratar med Johan (F) :) (F)



Ha en skön lördagkväll! :)
Nathalie

Jim Carrey

Jim Carrey är bara för rolig ^^ :) här är klippet jag skrattade åt ^^ :)



Ja, Jim carrey är bara för rolig ^^ :)

Ha en mysig fredagkväll! :)
Nathalie

Fredag

Vilket snack det pågår på Charlotte och Emils blogg. Om kungafamiljen. SSU mot MUF. Jag vill bara säga att jag håller med Charlotte, MUF. Ni kanske blir lite nyfikna vad jag pratar om gå in på deras blogg; lejontvilling.blogg.se och läs. ;)
     I alla fall, dagen idag har varit bra :) Efter lunch så hade jag träning, jag hade planerat att hoppa längd och köra lite kast men, det kunde jag ju inte :/ Det ska vara hundutställning i morgon i våran hall så dom hade redan fixat i ordning bland annat längdhopps groppen genom att lägga en matta över och plåkat undan alla mattor som höjd- och stavhopps mattan till kastar hörnan, det kändes så surt, så jag kunde inte göra det :(. Men altså varför plockade dom undan det när dom vet att det är friidrottsträning innan hundutställningen? Dom hade ju bokat att fixa det vid eftermiddagen/kvällen, dom bara kör över oss!, så jäkla fräkt! det gillar inte jag. Men min träning idag blev styrka för armarna ;) :) det gick ändå bra :) men jag stukade fingret :/ men det går över :) De övningar jag gjorde var med en 2kg boll med olika kast mot väggen och så gjorde jag ungefär liknande med en medecinboll. :)
     På eftermiddagen åkte mamma och jag och hälsade på hennes kompis, på en fika. Sedan var vi en sväng på stan och fixade lite grejer, bland annat hennes mobil :)
    
Nu är jag hemma och tar det bara lungt :) sitter och tittar på tv ;)

Ha en mysig Fredagkväll! :)
Nathalie


Torsdag

God kväll på er! :)
 Igår var det en debatt på skolan mellan SSU och MUF, det var socialdemokraterna och moderaterna för oss ungdomar, MUF som jag tycket var väldigt bra står för Moderaternas ungdomsförbund. Efter det flöt skoldagen på, vi fick sluta tidigare dessutom :) Vi var halv klass på sista lektionen och dom andra ljög att vi hade redan slutat fast vi inte hade gjort det och dom tyckte att dom också skulle få sluta.. och det fick dom. Våran matte lärare Jonny blev lurad och han var även så stort lättlurad (alla fall var han den här gången) ^^ x) Linnéa kom in och sa till oss att dom hade slutat och då sa vi: Va, vaför då? hon svarade: vi sa att ni hade slutat och då tyckte vi att vi också skulle få sluta ^^ x) våran musik lärare såg förvirrad ut.. eftersom vi inte hade slutat men våran musik lärare släpte iväg oss, fast han fick veta saningen bakom det hela när linnéa breättade så vi fick sluta tidigt ^^ :) 

Idag torsdag så hade vi historia prov på första världskriget. Det gick rätt bra kändes det som men man vet inte vad reslutatet blir, hoppas på det bästa ;) :) sen gick dagen på med lektionerna Engelska, eget arbete, Slöjd och idrott :) på slöjden gjorde jag klar mitt mobilfodral som jag hade stickat :) blev riktigt nöjd med den :) kan lägga upp en bild på den senare :) Jag på började även med något nytt på slöjden, en mössa :)

På träningen så hoppade jag längd :) det gick jättebra :) + att det gick lika bra för Karin :)
     Vi körde lite olika övningar inom längden, bland annat med att hoppa från lådan :) Under träningen så blev rätt många förvirrade, Karin och jag var lika kläd ^^
    
Nu ska jag gå och lägga mig :)

Ha det bra och sköt om er! :)
Nathalie

 
                                                                                        www.muf.se ;)

Tisdag

Hej på er! :)
Idag på skolan hjälpte jag och min kompisar till i köket och gjorde semlor :) vi skulle göra semor till alla på skolan, till elever och lärare. När vi väl började gick det bra och det gjorde det hela tiden men,  vi fick lite strässigt ett tag.. 
     En semla dit och en semla dit, en utan mandel och flera till, en laktosfri och 10 till, en glutenfri dit och en till dit, en 'beställning' med mycket mandel och lite grädde, en vanlig semla dit och några hundra till..
     ... vi gjorde ca. 300 st x) ^^ :) men det gick alla fall bra och vi hade kul ;) (Linnéa gick bara runt och smet grädde på oss x) ) Efter det var det som vanligt igen och dagen gick på. Efter skolan var det träning.
     På träningen idag körde jag lite av varje. Jag började med 100m men var tvungen att bryta de andra loppen, jag fick ont nedan för knätsbaksida, det var senan som gjorde ont :( Jag började istället med styrka för armarna och hoppade hopprep, det gick bara bra :) 
     Nu är jag hemma och tar det bara lungt :)

Ha det bra!
Nathalie

P.S. Idag har jag hört att SSU och MUF ska komma imorgon till vår skola + sörmlandstidingen som ska fota lite och interjuva några personer (vi elever på skolan). Det ska altså en debatt imorgon :) mellan SSU och MUF och vi ska vara plublik och ställa några frågor om vi vill. :) det låter jätte kul :)

P.S
Grattis till Prinsessan Victoria och Daniel som har förlovat sig idag :)

Måndag

Hej på er! :)
Idag så körde jag benstyrka med vikt, det gick jättebra :) körde bland annat utfall steg och benböj där efter hoppade jag på en långmatta, där jag bland annat gjorde grodhopp ;) Jag kände när träningen var slut att det hade tagit ordentligt :) härligt :D :)

Första dagen på skolan efter det sköna lovet var ... ja ni förstår.. 
     Jag var trött på morgonen ville gärna sova lite längre :) men det var bara att stiga upp. Och dagen på skolan var bara bra :) Jag hade lektionerna planering, matte, engelska, (lunch,) no och den roliga lektionen Idrott :) Jag slutade halv 3 efter idrotten :) Sedan åkte jag hem :)

Hoppas ni har en bra Måndag kväll, ha det bra! :)
Nathalie

JDM

I söndags var det JDM :) dessutom på hemma plan. När jag kom dit satte jag mig och lyssnade på musik. Sedan vara det dags att värma upp inför 60m :)
     Jag tittade på deltagar listan vilka som skulle vara med och det var många från Eskilstuna men ingen hade kommit :O så vi var bara tre stycken i 60m. För mig gick det inge vidare tyckte jag.. tredjeplatsen fick jag. 
     Därefter var det bara att värma upp till längden :) när jag väl började stämde inte ansatsen -.- jag fick två godkända hopp av 6 hopp -.-  ... det kommer fler tävlingar. Jag ger inte upp det jag vill nå! ;)

Jag ska strax till träningen ;) :)

Ha det bra! :)
Nathalie


Fredag & Lördag

I fredags åkte jag, mamma och min kompis Erica och till bowlinghallen och bowlade, vi hade kul och så vann Erica grattis ;) Jag hade inte bowlat på jätte länge så det första jag gjorde var att klotet åkte ner i rännan x) men jag blev bättre :) Det jag minns mest av bowlingen var att mamma tappade koltet så det rullade bakåt xD haha, sorry men det var så roligt :D x) sedan åkte jag till Erica och sovde över där tills idag :) 
     I går kväll så tittade vi på två filmer, the happening och Juno ;) The happening var riktigt bra och läskig, hållde för ögognen några gånger. Den andra, Juno, var väldigt bra, väldigt komisk :)
     Nu är jag hemma och ska börja plugga lite, för på måndag är det skola igen, då är det slut på sportlovet :( det skulle inte vart fel med en vecka till ^^ :)
    
I morgon är det JDM, taggad och taggar :)

Ha en bra lördag! :)
Nathalie


Onsdag

Idag hade jag mycket tid hemma :) Jag gick ut en sväng och fota lite, tog rätt många natur bilder, men batteriet tog slut fast jag hade laddat den innan, så efter 30min hade den laddat ur.. Jag  vet nu vad jag ska önska mig tills jag fyller år, en ny kamera ;) 
     När mamma kom hem från gymet åkte vi till intersport och handlade, jag köpte ett träningsunderställ :) och sedan åkte vi till mataffären och handlade mat, vi handlade bland annat tacos som vi åt sedan till middagen :) Det blev gott :)

Här är några bilder från när jag var ute :)

    

    

    

    
                                    ja hur är bilden tagen tro? ;)
    

    

    
                                         hjärta :) (ett sko avtryck kom på bilden, men det är inte min :)

Nu ikväll är det Ge- Galan, det får man bara inte missa! :)

Ha en bra kväll! :)
Nathalie

P.S. På söndag blir det tävling, LÄNGTAR :)


Tisdag

God kväll på er! :)
Idag har det inte hänt så mycket har varit hemma och gjort lite saker, har bland annat läst min fantastiska bra bok :) På efter middagen tog jag en lång promenad med min hund Birk :)
     Närmare kvällen åkte jag till träningen, idag så körde jag kort sprint 40m-50m-60m-70m-70m-60m-50m-40m och därefter tresteg :) Det gick bara bra :):)

Nu på kvällen var det egentligen meningen att vi skull åka bort men, det blev ändrade planer, så nu är jag hemma och ska göra mig i ordning för natten :) Får se hur dagen blir imorgon :)

Ha det bra och sköt om er! :)
Nathalie

P.S Gjorde många intresserade att färga håret blont både idag och igår :) dom tyckte det såg snyggt och det såg så naturligt ut, tack för eran komplimang :) Min kompis kände knappt igen mig ^^, haha :)


Måndag

Hej på er! :)
Idag så har dagen varit lugn, vart hemma och gjort lite grejer :) Under eftermiddagen tog jag en sväng och sprang/jogga med min hund :) Sen var det bara att åka till frisören ;) :) Jag klippte mig och slingade mitt hår och jag var en bra stund där ca. 2 och en halv timma eller något ^^ :) men jag blev nöjd med resultatet, super nöjd :D :) Nu är man blond och har lugg :) 
     På kvällen åkte jag till träningen, jag körde frikvänsskipping och frikvänsskipping övergång till löpning och sedan hoppade jag över häckar :) Det gick jättebra :)

Ha en bra kväll och Godnatt! :)
Nathalie


före


efter :)

Söndag

Idag har dagen varit lugn har inte gjort så jätte mycket :) Mamma och jag tog en sväng till stan där jag köpte en tröja, stumpor och en anteckningsbok till min träning :)
     På eftermiddagen gick jag en bra sväng med min hund :) 
     Jag har inte tränat på ett tag, eftersom jag har vart sjuk :( men imorgon börjar träningen igen för mig :D Det är inte kul att vara sjuk :( men men, blir man så blir man.. men nu är jag alla fall frisk ;) :)

Ha en bra! :)
Nathalie

Lördag- alla hjärtans dag <3

God kväll på er! :)
Idag mår jag mycket bättre :)men har fortfarade en liten  tilldäns att ha huvudvärk/yr och smärta i ögat (igår hade jag i båda ögonen).
     I förmiddags åkte mamma och jag till träningen men det var tydligen inställt pga. att det var några som hade hyrt hallen till att ha en konser i helgen eller något ;/ men jag tycker att dom borde gett ut information om det.. men icke. Vi åkte då istället till en av mammas kompisar på en kopp te/kaffé :) Efter det åkte mamma och jag hem, vi gick ut en sväng med våran hund till ett skogs ställe där Birk fick springa fritt i full fart :)  Han är helt slut och trött nu :)
     Till kvällen åt vi en lite fin middag, med potatisgratäng och kare :) och till efterrätt frukt med riven ljusblockchoklad på i ugn och så åt vi med glass till det :) gott var det :) Av mamma fick jag en liten alla hjärtans dag present med ett kort och pengar :) Tack mamma :)
     Nu tar jag det bara lugnt, har tittat lite på melodifestivalen och stickat lite ;) :) 



Presenten till mamma ;)



Middagen :)


Efterrätten :)

Ha en bra alla hjärtans dag kväll.. mys, mys :)
Nathalie

P.S. Saknar, saknar...


Idrottsgalan 2009 :)

God kväll på er! :)
Här är ett youtube klipp från Idrottsgalan 2009 :)

     "Här kommer alla låtar på en och samma gång. Os tider, hej hej os tider."


 

 

Björn Gustavsson och Robert Gustafsson.. gör det lite komiskt på scenen på idrottsgalan :) 






 
Ha det bra och sköt om er! :)
Nathalie


Fredag - den trettonde

Heej på er! :)
Jag har tyvärr vart tvungen att vara hemma idag med, har haft huvudvärk länge nu :( , ont i magen, lite illamående och så har jag fått ont i ögonen, det kommer som smärtor i bland :(  kan det bli värre? :( Jag ska nog inte säga så, det är ju fredag den 13:de :S Men men.. Man får göra dagen så bra som möjligt :) Det känns som att fredag den 13:de ska vara en otursdag.. men så är det inte.. det ligger nog lite skrok bakom det. ^^ 
    
Dagen har annars varit rätt lugn för mig, mammas vännina kom förbi på en fika sen åkte mamma och jag till några vi kände och fika :) ^^ Mamma hade under dagen bakat en chokladkaka som blev likt en tårta, ja lika stor som en tårta alla fall, haha. :) men den var god :) den tog vi med oss och bjöd dom på :) 
     Medans vi var i stan tog jag en liten sväng till en affär och köpte en alla hjärtans dag present till min mamma som jag ska ge till henne imorgon :) Jag köpte en tröja och ett presentkort  till henne :) Hon har inte handlat kläder på ett tag, inte för att det är fel på det och inte heller på hennes kläder, men jag vill ge henne det för det var ett tag sedan för henne :) Hon vill även komma ut och handla lite, så jag tyckte det passade bra :)
      Även fast dagen har varit rätt lugn så har jag haft jobbig/hemsk huvudvärk med även smärtor i ögonen..(har så än) :'( .. jag vill ju vara frisk, jag vill inte ha en fruktansvärd hemsk smärt i huvudet och inte heller så i ögongen eller vara så mycket yr :( och magen har inte blivit bättre heller :(  *suck* 
     Ursäkta om det låter så mycket klagomål hur jag mår, men jag vill inte klaga (och jag är ingen sån som klagar) men det är svårt att hålla tillbaka smärtan  :( hoppas ni mår bra alla fall <3

Sköt om er och ha den bra fredag kväll! :)
Nathalie


Jag måste vila nu..

Torsdag

Hej på er läsare! :)
Jag sitter nu här hemma vid datorn och pluggar lite, jag skulle egentligen vart i skolan men eftersom jag har ont i magen och har huvudvärk så är det rätt jobbigt.. Jag mådde rätt illa i morse, då började jag fundera om det var magsjuka :S eftersom jag gick hem här om dagen pga. att jag hade ont i magen. Men nu vet jag inte riktigt.. Jag klarar av att sitta och ut och rasta min hund och så sitter jag här och pluggar. Men jag är trött och har huvudvärk och även ont i magen (fast inte lika mycket som i morse). Som bakgrund till att jag pluggar lyssnar jag på den här låten.. och den :)

Sofia Jannok








Gillar verkligen samiska låtar/sånger :)
Det kan bero en del att jag är halv sam ^^ :)

Sköt om er! :)
Nathalie

P.S kolla in min kompis :D -->

Onsdag

Heej på er! :)
Idag på skolan har det inte vart så mycket, jag har jobbat med min jämföelse analys, den ska dessutom vara inne i morgon. Men om jag ska säga hur skolan har varit idag på en skala 1-10, så säger jag 5 ;/  det har vart bättre dagar..
     När jag kom hem tog jag någonting att äta och så satte jag mig och plugga.. Jag pratade även med Johan :] (f) :] 
     På kvällen tog jag mig en lite sväng ut och sprang, det var skönt :) 

Ha det bra och god natt!
Nathalie

P.S. På lördag är det alla hjärtans dag :) Vad önskar du dig och av vem? :) Jag ska nog hitta på någonting fint till mamma :) och skicka någonting till fint till mina kompisar, via sms blir det nog :)
     Jag önskar mig en sak.. av en person (f) men är nog inte lätt men i all fall så är det, du som känner mig kan få gissa? kanske inte lätt.. :)


Tisdag- hemma träning

God kväll! :)
I kväll så tränade jag hemma, bland annat pga. att jag hade lite ont i eftermiddags magen och så går det magsjuka i klassen.. inte så jättekul :/  Så det jag körde hemma var styrka, jag hoppade hopprep, använde pelates bollen och gjorde några övningar på den, körde armarna med hjälp av ett gummiband och som avslutning stud jag på balansplattan ;) :) Så såg min träning ut hemma. Det funka. Nu ska jag in i duschen och sedan ska jag lägga mig och läsa :)

Ha det bra!
Nathalie

P.S.
Glömde säga att våran engelska lärare blev mormor idag för tredje gången :) jättekul :D Hon föddes i förmiddags och hon ska heta Marta. Grattis! :D :)


Tisdag

Hej på er! :)
Idag på skolan var det rätt många som var sjuka och så var det fler och fler som gick hem pga. att dom mådde dåligt.. magsjuka.. :O :S Som jag sa det var många som gick hem idag och det slutade med att jag också gick hem för att jag hade ont i magen :/  då var det bara 7 st kvar av min klass.. Om det är bara är 3 st som är friskna i klassen så får dem gå hem, berätta min lärare, för då är det ingen mening att undervisa lektionerna.
       I klassrummet kunde man nästan känna atmosfären av magsjuka, Usch :/ likt så tyckte min lärare.
       Jag sitter nu hemma på sängen och försöker jobba lite med skolarbetena, och så mår jag bättre och det är jag jätteglad för :) Ingen magsjuka kan jag säga alla fall :)

Ett tips
ta 6-8st vit pepparkorn och svälj (inte tugga). Ta det när du i känner en tilldäns till magsjuka/illamående, det hindrar från att få magsjuka och det lugnar magen om du har magsjuka. Jag kan inte säga precis att det hindrar, men det hjälper :)

Ha det bra och sköt om er! :)
Nathalie

P.s.  jag kommer skriva in sedan om min träning idag. :)

Måndag

God kväll :)
Idag var skolan rätt skön,den var lugn och så var vi inte så många i skolan, men tyvärr så ligger dem flesta i magsjuka och influensa.. :/ :S. På våran idrottslektion hade vårna kock kurt planerat in att vi skulle se en film, det var likt en dokumentär och den handlade om höns (kyckling och ägg mm. som har med höns att göra). Det var inte precis jättekul att se hur dem blev behandlade eller slaktade.. Det bästa rådet var om man köpte kyckling och ägg ekologiskt, för då vet man att dem blir behandlad på bäst sätt, det var ett gott råd som man fick bland annat. 
     Senare på kvällen åkta mamma och jag och tränade :). På träningen idag körde jag 60m med startblock, det gick jättebra :). Jag körde där efter lite styrka som också gick bra. :)
     Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig, jag ska ligga en stund och läsa min bok, P.S Jag älskar dig :).

Ha det så bra och godnatt!
Nathalie


Lördag och tävling i Eskilstuna :)

Hej på er! :)
Idag lördag så åkte jag i väg till Eskilstuna och tävlade :) Jag deltog i 60m och längd och idag känndes det riktigt bra, jag kännde mig i bra tävlingsform och när jag hoppade in kändes det som att det kunde bli pers. Men det gick inte så.. Jag gjorde två övertramp, på det tredje och sista hoppet backade jag två fot till för att få ett godkänt hopp. Men det tredje hoppet blev inge bra alls, det blev två jätte kliv på slutet i stället så jag fick ett jätte dåligt hopp. :(. Jag kännde att det här kunde gå så OTROLIGT mycket bättre... Om jag bara fick ett hopp till..  jag vet att jag har så MYCKET att ge..
Och på 60m gick det inte heller bra.. jag tjuvstarta hela två gånger :( Mitt självförtroende låg på topp och allt kändes så himla bra men det gick som det gick :/ Karin sa någonting bra också; Någongång har vi våra tävlingsdagar som ser ut så här. och det har hon så rätt i. 
För Karin gick det bra, hon slog pers i längd inomhus och på 60m var hon inte längt ifrån sitt pers heller :) Bra jobbat :D
      På vägen hem somnade jag och karin i bilen så på ett kick var vi hemma i Nyköping :) När vi öppnade ögonen och tittade ut var det fortfarande så mycket dimma ute, det har varit dimma hela dan. Nu när jag är hemma ska jag bara ta det lungt :) Jag sitter i soffan och tittar på Wallander med mamma.. det är svårt att titta ibland, det är läskigt.. Men jag har datorskärmen som ett skydd för teven. :) haha, jag har svårt att titta på skräkfilmer, det är läskigt. ^^
      Inte den här kommande vecka utan nästa så är det sportlov :) så kul och skönt ^^ :) och så blir det tävling den veckan då ska det allt minsan gå bra! :)


Det finns inge härligare att få det super härliga tävlings instinkten! :) 
Och när man heja på varandra när man tar i ända ner från tårna :)

Har det bra! :)
Nathalie


Fredag

God kväll på er! :)
Idag är det Samernas nationalldag :) Jag är halv sam men jag har dock inte firat det. Men idag började jag skolan med att gå på mitt friendsmöte på morgonen, vi börjar från och med idag sitta i cafeterian/uppehållsrummet, det var nog en av dem bästa träffarna måste jag säga :) (vi är 13st. friends representanter). Sen var det eget abete, och det bestod resten av skoldagen av.. eget arbete. Vi slutade klockan två idag :) (det gör vi varje fredag dessutom :) ) Efter skolan åkte mamma och jag till willy's och handlade för imorgondagen :) När jag kom hem åt jag havregrynsgröt och ett glas blåbärssoppa :) Sen satte jag mig vid datorn och chattade med olika personer.. speciellt med Johan :] ... och Jessica :). Önskade jag var i den staden nu där ni befinner er :) I wished ... längtar så mycket och saknar er så :) <3 vi ska ha så himla kul i din stuga Jessi och hela sommaren ^^ :) Tänker på dig och dig.. jag finner inget slut :) :) I morgon bär jag mig av till Eskilstuna och tävlar :) Taggar :D Men nu ska jag bara ta det lugnt och villa upp mig tills imorgon :) Ska titta på tv nu.. klockan är över åtta och lets dance har börjat.. det är kul att se på, deras klänningar är jättefina dessutom :) föresten hittade jag en klänning som jag bara ville ha.. men jag vet ju tyvärr inte vart den finns att köpa.. aja :)

så här ser kläningen ut :)


p.s. Tänker på dig och dig, och sommaren :] :)

Ha en skön fredag kväll! :)
Nathalie


fredag, skolan

Nu sitter jag i skolan och pluggar på men just för tillfället är det rast :)
Jag sitter och tänker på sommaren och tävlingar och träningar och så några personer som jag saknar mycket :) jag längtar mycket till sommaren och olika tävlingar som kommer :)
I helgen är det tävling för mig och karin :) vi två ska dessutom vara med i samma grenar. haha :)
- Vi taggar :D tagga, tagga ..

Ha en ba Fredag! :)
Nathalie


sommar sommar sommar sommar sommar sommar ... ^^ :)

Torsdag och jag mår jättebra :)

Hej på er glada läsare :)
Idag har det vart en härlig dag har jag kännt, jag kände mig pigg och glad på alla de sätt :)
Dagen började med att vi hade nationella prov i skolan, vi skulle skriva en uppsats i svenskan och självaste temat för i år hette Nattliv och det fanns 5 punkter att skriva om och jag valde 4 där överskriften var "Nya tidet?"  och man läste ett litet stycke först vad det handlade om och det handlade om just i min kommun skulle de kanske ändra skoltider (ett på hitt dock). Och det var ett het debatt om det och jag skulle trycka till om mina åskter i ett debatt inlägg.. och resultatet blev väldigt bra kände jag. Jag skrev då bara 3,5 sida. (hoppas att ni förstod, att det inte var krånligt att förstå ;) ). Vi hade två bensträckare under provet, men bara i klassrumet. Men det var typ som att bra resa sig ur stolen då några steg och tillbaka igen för man ville skriva.. för dem flesta var det så, alla fall för mig. Jag åt en maka med ost och lite leverpastej, en bannan och så hade jag en falska med vatten. Sen fick jag godis av charlotte, bland annat för att jag höll på att få blodsockerfall och för det andra att hon inte orkade äta mer.. Tack så mycket. Efter tiden var slut var det dags för lunch, jag var dock inte så jätte hungrig men jag åt. Efter lunchen var det slöjd , jag blev förra gången klar med min sparkdräckt jag gjorde och det var även alla andra tyvugna att göra för det ingick i betyget.. men sparkdäckten bev söt ^^ carro våran sy slöjds lärare sa till mig "barnet ditt kommer vara så söt i den hära" jag viste inte direkt hur jag skulle reagera men jag bara skrattade lite men det kändes som att jag rodnade också xD haha. Men nu håller jag på att sticka till min mobil och det är en mobilficka. jag ville först göra en mobilficka men så sa våran carro att man ska sticka för det ingår i betyget och hon och jag tittade på vad man kunde göra och så fanns det ett sånt förslag och jag fick som allt i ett, då behövde jag inte tänka på göra två olika saker.. (Våran syslöjdslärare är jätte trevlig och bra vill jag bara på peka :) ). Sen var det idrott som stod på schemat :) och det är som sagt mitt favorit ämne med syslöjd. :) Idag på gympan hade vi freespi (hur det nu stavas..) det var rätt kul.. man blev faktiskt varm av det, tro det eller ej ;) :).

Efter skolan gick jag till friidrotten, men först gick jag till sportis. Det är en plats för oss ungdomar att gå om man inte hinner hem imellan skolan och träningen. Där får man äta mellis och umgås med dem som är där. ;) och den senaste tiden har jag börjat gå dit, bara för att umgås med dem jag känner. Jag brukar oftast alltid ha med mig mat att äta. ;)
     
När det var träning tränade jag längdhopp och det som stod på vårat schema som vi fick idag. Det var bland annat hopphövningar och styrka och så klar att hoppa i groppen ^^.  Men under träningen hände någonting hemskt.. jag fick ont i smalbenet och det hindrade mig från att göra mycket. Jag tog bara det lungt i det övningar vi skulle göra, så det gick bra men tyvärr gjorde det ont.. Jag som ska tävla i helgen.. Just nu känns det ändå rätt bra, men det är bara när jag gör något aktivt som det känns mycket. Men det här ska alla fall inte hindra mig från tävlingen på lördag :) och jag tror även att det har gott över då ;) :).
Men nu ska jag in i duschen och sedan lägga mig :)

Hare så bra och godnatt på er! :)
Nathalie

Snart är det tävling Karin :D

Onsdag

Hej på er! :)
Idag har det varit en vanlig skola dag med klassråd på morgonen men det går inte så jättebra eftersom vi inte hade någon lärare som hjälpte till (eller vad man ska säga).. tyvärr. Dagen har bara flytit på och en sträss med olika plugg som ska vara färdigt snart. På måndag och tisdag har vi redovisning om droger och på torsdag ska vi vara färdiga med våran jämförelse analys mellan boken och filmen "På västfronten intet nytt". Men det är bara att ängna sig åt skolarbetet så mycket som möjligt, för att man ska bli klar, tyvärr det är inte så många dagar kvar tills dess.. När jag kom hem gjorde jag inte så jätte mycket började med att göra klart en bild uppgift hemma. Det vara att skära ut bilden från ett speciellt papper som man sedan ska lägga på tröjan och trycka.. men det gick inte så jätte bra.. jag skar mig på två ställen.. på ena fingret skar jag mig på där pennan lutar och på det andra stället var på pekfingret.. så om jag ska ställa mig i start position kommer jag få ont och huden kommer spricka upp igen.. så det är bara att plåstra om de stakars fingrarna.. Annars ha dagen varit bra. Imorgon är det dock svenska prov del A och det är en uppsats man ska skriva och vi har 160 minuter på oss att skriva.. aja, jag ska göra mitt bästa och tänka till ordentligt.. jag kommer även ha med mig någonting att äta under provet som man får. Det är ju jättebra slipper man få blodsockerfall, tillexempel. I tisdags åt jag russin och dem flesta åt bara godis, jag tyckte att det räckte med det och det gjorde det. Men imorgon kommer jag ta någonting annat för jag har inte russin hemma, så jag ska leta i skåpet och kylen om vi har något bra att ta med :)
Men nu ska jag ta och sova det är en dag imorgon också ;)

Hare bra och sov gott! :)
Nathalie

Tisdag :)

Halloj! :)
Idag på skolan hade vi nationella prov i svenska del A  :O... det gick helt okej.. När det började bli eftermiddag skulle vi ha svenska men våran lärare sa att vi kunde hoppa över den lektionen för att vi hade prov på morgonen så vi fick sluta en timme tidigare idag :) haha, vilket jubel det belv i klassrummet x) Så efter skolan tog jag bussen hem och åt lite ;) sen tog jag mig iväg till träningen. Jag körde starter som gick väldigt bra :) nöjd :) sen körde jag, Karin och Matilda kort sprint (90%) 60m - 70m - 80m - 80m - 70m - 60m med vila imellan. :) Det gick väldigt bra, vad jag kände :) Det sa även min tränare att jag hade väldigt bra tryck!

Nu sitter jag här vid datorn ny duschad och fräch ;) och jag ska snart lägga mig och läsa lite hade jag tänkt innan jag ska sova :) ... Jag börjar bli trött ;)

Hare bra och sov gott, Godnatt! :)
Nathalie


P.s jag älskar dig heter boken jag läsre och den är jättebra.. men sorlig..
Men det är en bok jag rekomenderar att läsa :)


Måndag träning

God kväll! :D
Ikväll på träningen så körde jag sprintkondition, det gick bättre än jag trodde :)
Jag och några till körde 400m x2 + 400m x2 .. alltså vi började med att jogga i kurvan sen på raksträckan hade vi nästan max fart.. på kurvan jogg .. raksträckan nästan max fart.. och detta skulle man göra två gånger (2 varv), efter det joggade man två varv.. sen började man med samma sak igen.. 2 varv intevaller och två varv jogg.. och det skulle man göra tills man kände sig rätt så slut ;)
Men nu ska jag gå och lägga mig ;) .. så jag kan tyvärr inte skriva så mycket mer idag.
Men ni får Sova så gott inatt och ha det bra! :)
God natt! :)
Nathalie


susanna

Måndag

Hej på er läsare :)
Snart är det dags för mig att åka och träna och klockan är nu 18.30 :) men jag ville bara skriva hur dagen har varit hittills. Dagen började med att min mobil-väckaklocka inte ringde imorse men som tur var hade jag satt min andra väckarklockan för jag viste att den kunde strula lite. Min mobil har på sistonde börjat leva sitt eget liv.. den gör liksom som den vill :P
När jag skulle gå till bussen kom den som tajmat eller rättare sagt jag hade tur som inte missade den..
Men när jag väl kom till skolan hade vi första lektion Planering sedan matte och engelska, på engelska lektion tittade vi på filmen Romeo och Juliet. Filmen är helt okej ;) :) Efter engelska lektionen var det lunch och idag bjöd vår kock ris och kött/grönsaksgryta. Det var gott må jag säga :) Sen var det dags för en NO lektion där vi arbetar med droger, vi sitter i olika grupper, min grupp jobbar vi med Opiater/Heroin. Sista lektionen var Idrott :) Mitt favoritämne :)^^

Hare bra så länge! :)
Nathalie