Johan, jag saknar dig! <3

Det känns som jag har vart borta i år och dar... vill vara hos dig nu <3 jag saknar dig Johan, obeskrivligt mycket!!! <3 Mitt hjärta ropar efter dig, jag tänkter på dig hela tiden! <3

Jag älskar dig Johan! <3


varning, övningskör!



För en liten stund sedan övningskörde jag och det var första gången. Jag var nervös.. men det gick faktiskt bra. Har lärt mig hur man startar, koplar/växlar (jag körde på tvåan ett tag, sjutton det kändes ganska snabbt :] ) och gjorde en enkel parkering. Tessan våran hund hon var duktig på att vara ivägen, jag tuttade åt henne men hon stod där framför blien som ett frågetecken.. x( Men det gick bra för att vara första gången! :)
Ska du också börja övningsköra?



Det kallas snö

G o d m o r g o n  G o d m o r g o n
Nu har några i släkten åkt ut och fiskat på sjön, de ska pinpla. Dock följer inte jag med, pga min förkylning men jag mår då mycket bättre idag.

Lite bilder från igår






på isen



Ishotellet är vackert

SNÖ! Det ganska mycket snö här och isen är tjock, har vart på en liten promenad till sjön och gått på isen. Ni skulle sett min kusin som försökte ta sönder isen men en käpp oh stenar ^^. Vi dock inte så långt ut, för vi viste inte hur tjock isen skulle vara.
Har ni fått någon snö?



Har du vart i ishotellet i Juukajärv? :)
Så här ser det ut.











Den här skulle jag gärna åka i när jag gifter mig,
men dock är den bara en staty.


Komentarer

Förlåt att jag inte har svarat på alla era fina komentarer.. har bara inte tid nu när jag är här borta. Sorry.



Jag är inte hemma, vart kan jag då vara?

Det stämmer jag är inte hemma. Nu när jag har höstlov, har jag åkt mot norska gränsen ungefär och ska spändera lovet hos mormor. Jag och min familj kom hit igår och här har jag ingen mottagning på mobilen eller liknande elektronik. Förutom min morbrors trådlösa bredband, som jag sitter med just nu. Telia ska det vara, säger han. Jag är verkligen ut i skogen kan jag säga :D

Nackdelen med att vara så borta hemifrån, är att jag saknar min älskade så! <3 Men jag är glad att jag kan sitta och prata med honom nu. Men jag saknar honom! <3

Hur går det med din förkylning som du fick här om dagen?
Den har tyvärr inte blivit så mycket bättre, bara lite. Sprängande huvudvärk, iritations hosta, halsont och feber periodvis är det min förkylning består av. Jag har tyvärr inte kunnat sova på två nätter irad, pga att jag har frysit, halsen har svulnat upp och huvudvärken har känt som en sten och någon som pressar ihop den. Det positiva är att jag inte känner mig så mycket hängig längre.

Nu ska jag äta, ha det bra kära läsare!



AtchooO!

Nejnej, jag vill inte.
Jag hade tänkt att träna hemma idag, men så har jag blivit attackerad av förkylning.. Nej :(

Friidrotts frimärken!

                        







Lite fakta från min dag igår

Lördagens sammanfattning med ett ord: vardär
Innan jag skulle ta bussen till älsklingen, gick jag en sväng på stan för jag skulle byta min mascara för den var tom, den hade ingen mascara i. När jag gick till kassan och visade upp mascaran fick de nästan en chock, de tycke det var så konstigt. Jag fick byta. 
     När jag gick förbi torget såg jag den här mjuka coolingen...


Björklöven!

Och sccenen där finalen mjölkhävarne 2009 skulle vara.


Hur snabbt kan du häva ett glas mjölk?

Hemma hos Johan tittade vi bland annat på en film, Bröllops duellen. Busade samt skrattade jätte mycket <3 jag nog skrattade nog som mest när Johan skulle bära mig på ryggen, när han lutade sig framåt och jag höll nästan på att ramla av. Och när vi tittade på Little Miss sunshine x) Vilken jobbig familj, haha. Såg du också Little Miss Sunshine på 4:an?
    
Nu kommer det vara länge innan jag träffar Johan igen :(<3 Jag ska åka bort imorgon.
Jag saknar dig redan älskling! <3



Glöm inte ställa om klockan




Nu blir det Vinter tid. Då blir det att vrida tillbaka en timme på klockan.
     Kom du ihåg det? Det gjorde inte jag, jag fick veta det ikväll :]


En fredag med vänskap och shopping... och snö!


Köpt!
Skopunkten 249:-


Pepperina
Vist är de söta småtofflor?
De köpte Jessica.


Dagens sammanfattning med ett ord: Kuul
Imorse såg jag någonting som föll utanför fönstret, SNÖ. Det var snö och det kom inte lite snö utan ganska mycket. Sedan upphörde de och kom sedan igen efter cirka en timme.. och igen samma visa och igen. Det tråkiga var att det inte var tillräkligt kallt för att snön skulle ligga kvar. Gillar ni snö?

Efter att skolan var slut vid lunch tid, cyklade jag in till stan, där skulle jag gå en shoppingtur med min kära vän Jessica :D :) <3
     Det blev ett par vinterskor och en mascara. Men vet ni vad.. ? När jag kom hem och tog bort plasten runt mascaran och öppnade den, var det ingen mascara i! Hur kunde det bli så? Jag köpte alltså mascara utan mascara.. Jag ska gå tillbaka dit och byta! Har ni också råkat ut för de?

Nu är det fredag och det är början på höstlovet :D eller rättare sagt Kulturlov.


En liten speciell datamus



hjärta


stjärna




Den glittrande sorten


Det skulle inte vara dåligt att byta upp sig till en lite mer häftigare, coolare eller lyxigare datamus. Vilken gillar du? eller gillar du din som du har nu?



Här är Michael Jacksons nya låt!

Han som har tagit världen med storm...



P.S. Som ni kanske redan vet men,
den 30 oktober är det bioprämier
om Michael Jackson.



Tiden går fort, hinner du med?



Jag hinner inte riktigt med. Speciellt inte när det gäller att plugga. Man skjuter gäna fram det en kvart eller en halvtimma men så har det gått en timma eller mer och då har man hamnat efter och pluggar till sent på kvällen.. dock har det inte hänt mig att jag pluggar till sent på kvällen men jag är väldigt duktig på att skjuta farm det.. inge bra. Brukar du också skjuta fram pluggandet hemma? Jag måste engagera mig speciellt i matten, men jag har slarvat lite eftersom det har kommit annat imellan. Jag och min klass ska läsa matte A på den här terminen, viket egentligen är som en 50p kurs. hjälp.

Imorgon har jag svenska prov och inlämning på min läslogg, jag sitter just nu och jobbar med de men tar nu ett litet break, det behövs annars blir man hjärndöd? eller?

Nu ska jag fortsätta, tyvärr. Ha det bra!



En tisdag kväll efter träning

Nu ska jag göra mig iordning för natten och sen skypa i sängs och läsa min bok. Hörs imorgon!
Sov gott i natt!


 


Jag fick tårar iögonen


Vad hemskt!
Jag tittade på den här videon och jag blev rörd. Det tog på känslorna.. 
titta men känsliga tittare uppmanas!



Fredag Lördag Söndag





Det känns som jag inte har bloggat på ett tag.. senast var i torsdag. det var ett tag sedan. Nackdelen är att jag har hittat på ganska mycket ihelgen. Jag kan göra en kort sammanfattning av det hela:)

♥ Fredag, var med min kära vän Jessica! :D :)<3 gick till hemmakväll och köpte godis. det blev en del godis.. har ni någon aning hur mycket? 1.2kg.. det var länge sedan jag köpte så myckt och åt den dagen och kvällen.

♥ Fredag kväll, åkte till min älskade Johan! :)<3 och spenderade natten hos honom och lördagen. Mycket mycket mycket mycket kärlek! <3 alltid :)<3

♥ Söndag, tävling i Castorma, en kastmångkamp det gick inte så jättebra som de förra gångerna, plus att det var väldigt kyligt och jag frös! blöt och kall :/. Nu taggar jag istället för en varm inneträning med tuffa tag :) yey.


Nu är det söndag kväll och måndag imorgon.. bara måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvar tills helg då ^^ :) haha.



Ibland kan man bara inte komma på någon rubrik, men det är faktan som räknas



Dagens sammanfattning med ett ord:
ojdåmumskaka
Den här dag är en av de längsta skoldagarna vi har. Men förvånande nog så kände och tycket inte jag det idag. Dagens diss var att vi inte fick någon efterrätt i matsalen som dom andra som åt tidigare än oss. Och att min väska gick sönder, men det fanns en viss orsak... Höjd punkten var efter skolan när jag skulle göra sällskap med Emma till hemmakväll på vägen hem. Emma skjusade mig på min cykel till hemmakväll där hon skulle köpa 1kg godis till sin bror. På den biten höll jag på att skratta ihjäl mig och det gjorde nästan Emma med, men jag var tvungen att sitta still annars skulle vi nog ramlat. Haha. tänk om vi hade ramlat i nerför backen underbron? Vi båda undrade också vad är det som låter och jag tyckte det kom från där jag satt och det gjorde det, jag sa att det är nog stänkskyddet som kommer åt hjulet. Men det var det inte, det var min väska som kom åt hjulet. När vi närmade oss hemmakväll sa jag dumt det är min väska som kommer åt hjulet. XD. Det jag inte märkt då förns när jag kom hem var att min väska hade gått sönder. Men väskan är något så när lagad nu.

Imorgon blir det att vara med Jessica :D Det ska bli jättekul att få träffa och vara med henne igen! Vad jag har saknat den sötnosen!! Vi får se vad vi hittar på, kanske blir det någon promenad med en godispåse ^^ :)
     Sen på kvällen ska jag kanske åka till älskling och spendera natten med honom <3 
Fredag kommer bli en riktig höjdpunkt :)




En av veckans dagar kan kännas mer eller mindre bra



Dagens sammanfattning med ett/tecken ord:
?
Idag har det vart en sån där dag som har vart.. som har vart.. nej, jag finner inte ordet jag söker. Dagen har vart okej bara.. Jag tror inte jag berättar mer än så.
     Nu när jag tittar ner på klockan i högra hörnet är klockan mer än halv och jag ska strax göra mig iordning för natten. Är du trött? Jag känner mig ganska trött. Eller Är du en kvällspigg? 
     Vet ni, jag känner mig inte till hundra procent 'glad' (inte för jag vet varför.) så jag går och gör mig iordning nu för natten och kryper ner till kojs plus att sängen kallar på mig.
Sov så gott i natt!



Allt på en gång




Nu är det ganska mycket på gång i skolan. Hade två prov igår och så hade jag träning på kvällen. Träning var hård och kul! Det blev mycket styrka. (Gjorde rekord med 50st situps med 2kg medicinboll :D)
     Jag är ledsen att jag inte har hunnit svara på era komentarer.. men det kommer jag så småning om. Det ska jag!
    
Nu ska jag fortsätta med min CAD lektion, har precis haft en liten rast.
Har du en bra dag? :)



Tväling idag och ett halv år sedan jag och Johan blev tillsammans <3


café göteborg

Det har hänt mycket i helgen. I lördags kväll var jag och Johan ut och åt, för att fira våra 6 månader tillsammans <3 Vi gick först och åt på en kina resturang, där vi båda åt 4 små rätter. Oj vad mätt man blev. Vi skulle nog ringt och bokat innan, eftersom vi inte fick så jättebra bordsplats men men det var mysigt <3 Sen gick vi och fikade på ett café som heter göteborg. Mysigaste  och trevligaste cafét i stan! Vi gick in och beställde varmchocklad, och när vi fick det serverat fick vi geléhallon till, mums och det var inte bara 8st utan säkert kanske 15 om inte mer. Inte bara de efter ett tag när vi hade druckit den goda chockladen och ätit geléhallon, så fick vi var sin bakelse serverat. Det var apelsinkaka (mjukbakelse). Vi blev jätteglada att han som jobbade där kom fram och bjöd oss på en apelsinkaka. Den lördag kvällen på göteborg var underbar mysig <3

Den 11 oktober inte vilketn dag som helst för mig och Johan... 1/2 år för oss! <3
      Även idag så hade jag tävling, castorama (kastmångkamp) jag slog pers på alla grenar :D :) Kula, spjut, diskur och släga. och så även gjorde jag pers på situps. 60st!

Nu är klockan efter åtta och jag ska göra iordning för imorgon dagen, för skolan. Jag brukar alltid fixa dagen innan.



En lördag i oktober


Mattematik

Lördag, lördag.. det är verkligen skönt. Tittar ut genom fönstret och solen lysser mot hösträden. Det kommer bli mysigt när det börjar snöa. Jag kom och tänka på en sak nu är jag nämner om snö, det är inte länge kvar nu tills det är jul. Det är oktober nu så.. det är bara 2 månader kvar. Tiden går fort. Tänkt på julklappar?

Vad jag ska börja med alldeles strax är mina läxor. Det jag behöver göra är Matte, Svenska (läsa min bok + uppgifter) och arkitekturen. Lika bra att börja nu så det gjort en del.



Fredag, en dag som är härlig


Umeå branden varade 1888 den 25 juni


För en liten stund sedan blev jag och min grupp färdiga med våran arkitektur uppgift. Hurra. Vi skrev om Umeå under 1889-1895, bland annat om branden 1888 och deras åter uppbyggelse efter. Och nu är det ca en timma kvar tills våran andra lektion börjar. Engelska. Sen är det helg :) Min helg ska jag spändera med min Johan <3 Vad ska du hitta på helgen, någonting kul? Ha en bra helg.



Godnatt!



Innan jag  går och lägger mig tänke jag säga godnatt.
Godnatt på er bloggare :) sov gott.



Jag håller på att lära mig..




Farmville
:) Det är inte lätt att vara nybörjare. haha. Men nu har jag kommit igång lite smått. I min klass så är Farmville väldigt populärt har jag märkt. tex. Jag ska ta elefanten! haha. Håller du också på med Farmville på fecebook? :) Själv är jag inte så jätte engagerad.


Onsdag och det är lill-lördag

Dagens sammanfattning med ett ord: fort
Dagen har gått fort, det kanske var för att man hade sovmorgon till 10.40? och att vi inte hade datakunskap sista lektion. När jag kom hem satte jag mig direkt med svenskan, läste några sidor och började skriva min läslogg som ska vara inne imorgon. Det som vi också har tills imorgon är datakunskap prov. Jag ska nog snart fortsätta med svenskan, suck.
     Just nu tittar jag på halv åtta hos mig :) det blir kantareller till middagen, tyvärr har jag svårt att äta svamp, jag tycker verkligen inte om svamp, inte änns lukten.. men nu är det inte jag som ska äta rätten. Tycker du också som jag? Svmp eller inte svamp?



Träning på en tisdagkväll

  

G o d k v ä l l  l ä s a r e  :)
För någon timme sedan kom jag hem från träningen. Det fick väldigt bra, kände att jag hade tekninken på rätt ställe idag. Det jag menar är att det gick jättebra idag med tekniken. Träningen min bestod ut av kula, diskus och spjutkastning :) skulle nog gärna stanna 1 timma till att träna, tiden bara rann iväg. Men snart blir det träning igen :)
     Efter träningen när jag kom hem gjode jag en smothie med blåbär. Riktigt gott. Skulle nog vilja äta det ofta :] Ni kan nog gissa vad jag åt till middag innan jag åkte till träningen. Det var ingen blåbärs smothie, utan det blev blåbärs pannkaka. Gottgott.
Gillar ni blåbär? blåbärs smothie?

G o d n a t t !



Studiedag och en springtur




Klockan är två och jag har hittat på lite saker. Jag har bland annat ut och sprungit någon kilometer i uppför- och nedförsbacke imorse. Det var ganska skönt, för det är lite små kyligt och soligt. Och så var jag nog lite bättre klädd än vad jag var igår på idrotten när vi sprang.. bhurr.
     Ikväll är det träning :)
Hur ofta tränar du i veckan?



En indledning på veckan heter måndag




Dagens sammanfattning med ett ord:
tänksnabbt
Skoldagen började idag med idrott och hade vi konditionstest. Jag sprang 3km på ca. 15min vilket jag inte tycke var så jättebra men det hade sina andledningar. Men för att tänka positivt så kom jag först av tjejerna i klassen. Resten av skoldagen bestod av svenska, datakunskap som blev halv lektion, och sist men inte minst klokast matte. Jag tycket verkligen inte att det gick så bra idag på matten, det gör det väl aldrig? Det kändes som hjärncellerna var någon annanstans, på en cykeltur. Medans mina ögon och kropp och en del av hjärnan försökte fokusera på matten och förstå hur man skulle räkna... Cellerna är nu tillbaka, men inte hela släkten. Jag tror jag börjar bli ganska trött, för det känns som det här låter lite konstigt i meningarna, men jag hoppas att ni strattar ändå ^^.

Nu
när jag har vart hemma några timmar så har jag jobbat lite matte hemma och tittat på tv. På tv tittade jag på svenska Hollywood fruar.
tittar du också på dom?
     Det var också även tänkt att jag skulle träna idag men tyvärr.. jag kände mig allt för hängig. Jag ville träna men kroppen sa nej. Men jag hoppas att jag känner mig lite piggare imorgon för träning och allt :)

Imorgon får jag sova utan att höra min väckarklocka ringa. Det är så att jag har studiedag imorgon. Det ska bli skönt att vara ledig under veckodagen. Hoppas att ni får en bra dag :)

 


Söndag och kanelbullens dag


Har du ätit kanel- eller vailjbullar idag?

Dagens sammanfattning med ett ord: seg
Dagen min idag har inte hänt så mycket. Jag vaknade ganska sent också :] kl. 11.16, det var oväntat. Jag gick genast upp och gjorde mig lite iordning. Inte för att jag skulle iväg någonstans utan att jag byte ut ''nattröjan'' till vardagliga kläder. Det lilla jag gjorde idag var att jag gick promenader med min hund och pluggade... och sist men inte minst, ätit kanelbullar och vaniljbullar :) Mums. Jag ska spara några tills nästa helg så älskling får också äta sina kanelbullar vi har bakat. Nu ska jag montera upp min skrivbords stol som mamma har vart och köpt till mig. Hon säger att den är snygg. Jag hoppas det för jag har inte riktigt sett den, men det tror jag :)

Imorgon är det måndag vilket innebär att det är skola och första lektion imorgon kl 08.20 är idrott, där vi ska ha konditions test på 2km eller 3km och min lärare sa att jag ska springa 3km och det hade jag också tänkt/räknat med. Får se vilken tid man får.



En obeskrivlig underbar helg

  

Fredagens och lördagens sammanfattning med ett ord:
kärlek!
Nu har fredag passerat förbi och snart lördag. Nej inte redan. De här dagarna har vart helt underbara eftersom jag har vart med min älskade Johan <3 Han är den bästa som finns! <3 
     I fredags kväll så bakade vi någonting som belv väldigt gott. Kanelbullar och vaniljbullar. Mums. De är bakta med kärlek :)<3 Annars har vi bland annat idag och igår tagit det lugnt och gått promenader med min hund. Jag saknar Johan redan <3 

Nu ikväll tittar jag på körslaget. Alla är riktigt duktiga.
Har du fått någon favorit?

Imorgon är det söndag och då ska Johan spela match. Lycka till älskling :)<3



Sista lektionen innan skoldagen är slut

G o d d a g!
Nu är det bara en lektion kvar tills vi slutar. Skönt. Men på den här lektion så har vi förhör/prov i engelska. Har ni något favorit ämne, vilket? Engelska är inte mitt favorit ämne, den ligger låångt ner på listan. Ni kanske undrar vad mitt favorit ämne är? Det är Idrott och Arkitektur/miljöanpassad formgivning/inredning :) Jättekul!

Jag längtar mycket efter skolan nu. Ska träffa Johan <3
Jag saknar honom!<3
Händer det något roligt ihelgen för dig?



Första oktober och det är inget skämt som första april




Dagens sammanfattning med ett ord:
Smile
För några timmar sedan kom jag hem från min träning. Det gick bara bra, jag kände att jag var full med energi och laddad. På träningen tränade jag spjut, diskus och så körde jag lite lätt sprint och styrka. Men innan träningen började så var jag ledare för de mindre, som är vid ca 7 års ålder. Det är mycket spring i benen hos dom och det är lätt förtjänta pengar :).

Idag på skolan har det inte hänt något speciellt förutom att just på torsdagar så vi VI-timme och varje gång så bjuds det på fika :] och idag blev det kladdkaka och kanelbullar. Mummms!

Imorgon är det fredag eller rättare sagt om några timmar. Jag längar jätte mycket, vill verkligen ha fredag och helg. Och jag längtar speciellt efter skolan. Då jag få träffa och vara med min älskade Johan <3 Ska spendera min helg med honom :)<3

Nu kallar sängen på mig. Godnatt.