Tisdag

God kväll på er! :)
I måndags körde jag kondition/ intervaller det gick bara bra :) Det känns riktigt hårt på benen, härligt :)

Idag på träningen körde vi alla tillsammans samma grej, det blev lite gymnastik, styrka och spänst :) ett rejält svettigt pass, men kul :) Vi slutade lite tidigare idag eftersom vi skulle samlas och prata lite, tränarna berättade om bland annat träningsprogram som vissa ska få, bland annat jag :) Ser fram emot det mycket :) 
     På skolan har det inte vart något speciellt, det har bara vart en vanlig skoldag med lektioner.
     Men imorgon så har vi PISA-test från morgon till lunch/eftermiddag. Vi kommer vara i ett klassrum där det finns en toalett, vi kommer inte få lämna klassrummet eller gå på lunch.
     Vi kommer få 5minuters bensträkare imellan åt och så kommer vi äta lunch i klassrummet, skolan kommer bjuda oss på pizza ^^ :) nu ska jag gör mig iordning för natten :)

Ha det bra! :)
Nathalie

P.S. Längtar så himla mycket till sommaren nu :) (F) Det kommer nog bli den bästa sommaren på länge (F):)(F)
     Vist kommer vi ha det kul tillsammans Jessica :D<3 saknar dig Jessica <3

Tänker på dig hela tiden Johan :$(F) saknar sommaren otroligt mycket! (F):$(F)


All the boys love Mandy Lane

Trailern All the boys love mandy lane :)



Ha det bra! :)
Nathalie

Fredag

Hej på er! :)
I torsdags efter skolan tog jag mig till träningen, det känndes så himla skönt :) jag körde sprintprogrammet 150-120-100-80-70-60-50. sedan blev det lite styrka :) Efter träningen känndes det rätt bra, bättre än vad jag hade förväntat mig :)

Idag på skolan hade jag friendsmöte sen nationella prov, det gick bra :) sedan efter lunch hade jag träning, jag körde kondition och spjut :)
     När skolan och träningen var slut gick jag och min kompis till stan, som tur så hann vi med en buss till stan annars hade vi gått i det jobbiga och kalla snövädret :/
     Efter en stund på stan skulle jag träffa en kompis som jag sedan var med hela kvällen :) Vi möttes utanför mataffären och köpte lite mat till kvällen :) När vi kom hem till mig så gjorde vi en fruktsallad som bestod av äpple, päron, apelsin, bannan och annanas :) vi åt det tillsammans med fil :) det blev muumms :) Sedan såg vi på en film som jag hade köpt under dagen :) den var väldigt bra, men läskig :S :) Medans vi såg på filmen åt vi våra goda pajer som vi köpte, mexicansk tacopaj ^^ :) Mot kvällen när det började bli mörkt tog vi en promenad för att köpa glass ^^ en glass som kostar 22kr ^^ :) liten för att vara så dyr  :/ men den var riktigt god :) och glassen tog slut på vägen hem ^^ :)
     Vi tittade på let's dance finalen när vi kom hem... jaa Magnus vann! :)
Så såg min fredag ut :)


filmen vi såg :) ALL THE BOYS LOVE MANDY LANE :)

Ha det bra! :)
Nathalie

Hej Onsdag/ lillördag

Hej på er! :)
Igår hade jag tänkt att träna men det kunde jag inte :( jag mådde för dåligt :( jag skrev i inlägget i måndags att jag skulle åka och träna men det kunde jag inte :'( jag saknar träningen ska sattsa på torsdag, imorgon!
     I tisdags hade jag 2 prov, no prov och nationella hörförståelse i engelska. No provet fick jag göra en annan dag, ja ni vet nog varför. Men hörförståelste fick jag göra.. och det kändes inge vidare men det är bara hålla tummarna. (Y)

Idag onsdag så började det med att jag missade bussen som jag brukade åka med till skolan, ajdå, men som tur kommer det fler bussar att åka med men alla åker dock inte dit man ska. Jag fick bytta buss på busstation och kom precis när vi började. På förmiddagen hade vi nationella prov i engelska, uppsats. Sen hade vi en lång rast till lunchen, vi fick pasta och köttfärssås. Efter det hade vi bild, no och musik,vi sjöng på en låt som vi nior ska sjunga på skolavslutningen :) det är bara 10 veckor kvar till sommarlovet, tiden gå fort :) Nu är jag hemma och ska äta våfflor till middag :)

Ha det bra!
Nathalie

P.s. längtar efter sommaren, mycket! :) 

Måndag

Hej på er idag! :)
Idag har det varit en ganska lugn dag :) och huvudvärken känns bättre :) Men när vi hade idrott så fick jag sprängande huvudvärk :( ... och har det än tyvärr :(
     Har planerat att åka till träningen ikväll men nu när jag mår så här... jag må ta det lugnt fast jag inte vill eller känner för det :(  jag får se...
     Men nu ska jag äta middag :) får se vad det blir :)

Ha det bra! :)
Nathalie


sol sol :) solen tittar in :)

I lördags

Hej på er! :)
I lördags var jag med den här fillurn ^^ Johanna :)



Vi gick en härlig lång promenad i solen med min hund birk :) När vi kom tillbaka tog vi fram sminket och sminkade varandra fina ^^ :)
    
Så här blev resultatet på johanna första gången :)

  

Har tyvärr ingen bild på mig när jag har smink som hon gjorde, men men :) fantasi hade hon i alla fall ^^ Vi målade på varandra ungefär 2-3 gånger med olika målningar/sminkningar :) andra gånger målade hon målade på mig så målade hon som regnbågsfärg på mig som ögonskugga ^^ det var rätt coolt men väldigt speciellt ^^ :)

     Vi blev bådas förtjusta av sminkning så vi började nästan fundera på gå en smink kurs :) 
Nu i veckan har vi planerat att gå till makeupstore och titta lite oxh råd fråga :) det ska bli kul :D :)

Ha det bra! :)
Nathalie

Ursäkta

Ursäkta att jag vart så dålig på att skriva :( men jag har haft lite mycket att göra :/
     Ska göra så gott jag kan läsare ;):)

Ha det bra! :)
Nathalie

3 dagar

Hej på er! :)
I tisdags var jag hos optikern och det visade sig att jag behövde läsglasögon.. så dom kommer jag använda när jag sitter vid datorn, pluggar och läser. Mina glasögon kommer om en- två veckor så för tillfället har jag bara ett par "tillfälle" glasögon. Annars den här tisdagen har jag vart hemma från skolan pga min huvudvärk :( Jag hade planerat denna dag till 100% att jag ska gå till skolan nästa dag ;)

I onsdag så var jag, märta och 2-3 stycken till i skolan (dom andra är i polen), vi hade en uppgift att kolla på film hela dagen sedan skulle vi skriva en filmrecesion om ena, att se dom där två filmerna tog hela skoldagen. Resten av dagen hände inte så jätte mycket tog det lugnt pga av huvudet/huvudvärken. Det här med huvudvärken har även gett andra utslag :( ont i örat och bakom och så har jag blivit öm i kroppen på vissa ställen, det läskigaset av allt är att mina puppliller är lite olika stora :S inte något av de gör så jättestor skadda som ges, men det är ganska smärtsamt ibland :/

Idag torsdag har dagen vart väldigt bra :) Jag kände mig ganska pigg, hurra :) På skolan var det bara märta och jag i klassen, det var rätt skönt faktiskt :) Vi tog en promenad på rasten i det fina solskenet och satt även ute i ca 20 minuter och pratade massor :) så härligt väder det har varigt idag och igår :) våren är kommen :D :)
     Slutade halv fyra idag, sen åkte jag med mamma hem, när jag kom hem började jag plugga lite matte och sedan tog jag en låång promenad med min hund birk i solnedgången :) :)
     Efter maten började jag faktiskt packa träningskläderna för imorgon dagen :) jag kände mig rätt frisk idag men jag får se hur jag mår imorgon, packade alla fall ner träningskläderna :) Om jag känner mig frisk för att träna imorgon kommer jag alla fall ta det lugnt ;) för att vara på den säkra sidan ;)
    
Nu ska jag snart titta på lyxfällan ;) :)

Ha en bra kväll 
ha det bra! :)
Nathalie

P.S var med i tidningen i onsdags ^^ det var en fråga vad irriterar du dg mest på i badrummet ^^ det var en bild på mig och mitt svar, inte så mycket mer ;)

Måndag

Hej på er! :)
Försökte gå till skolan idag.. men det gick sådär, kände att jag behövde gå hem men jag gjorde inte det fören efter lunch.. :/  Mamma ringde vårdentralen igen och en akut tid hos optikern.
     Jag fick en tid kl. 15.30 på vårdcentralen och fick ta prover igen :/ Första sticket, aj lite ont men inge blod.. andra armen, aj!, inge blod heller.. hon gick tillbaka till första armen och försökte få blod där igen, och det fick hon.. 3 gången gillt, det var lite jobbigt men det gick bra.. ;/ När vi väl var där hos läkaren frågade hon olika saker igen och så kollade hon även mina ögonen.. det var inget hon såg som var fel tror jag faktiskt.. men det var en ska som jag fick med mig när jag gick där ifrån, ett intyg... ett intyg att jag inte skulle följa med till polen :( :/ ... vad ska man säga.. det är inte kul att åka dit med en hemsk huvudvärk i en strässig/intensiv miljö som det kommer att vara.. men det är inte kul att missa det heller :( ... :( :(
     Med optikern hade dom ingen tid idag, så jag fick en tid imorgon på förmiddagen.. tänk om jag behöver glasögon (O.O) vi får se vad det visar sig :/ :)
    
Nu ska jag försöka göra lite nytta (om jag kan/orkar).. det första jag gjorde när jag kom hem, var att sova, jag sov ca 2-2½ timma.. och jag är lika trött nu tyvärr.. :/

Jag önskade jag kunde träna nu <3
har fått nog av huvudvärken som göra bara till besvär för mig :(

Ingen Polen imorgon alltså :( ...
 
hoppas ni har det bra alla fall! :)



Ha det bra och söt om er! :)
Nathalie


Söndag

Hej på er! :)
Stickade färdigt min mössa idag :) efter en veckas arbete ;) :)
Förövrigt har jag  bara tagit det lugnt i helgen, har bara vilat.. det går tyvärr inte göra så mycket när man har huvudvärk :/



Ha det bra! :)
Nathalie

Skrattanfall

Hej på er ikväll! :)
Här är ett litet roligt klipp :) Håll koll på Gunde till vänster ^^ haha, vilket skrattanfall  han får ^^


haha ^^

Ha det bra! :)
Nathalie

Fredag den 13 och en huvudvärk i högklass

Hej på er! :)
Idag har jag vart hemma från skolan... idag med :/ missade nationella provet i engelska :( :S får helt enkelt göra det någon annan dag :/
    
Jag tar det bara lugnt hemma idag, ska försöka börja plugga lite... 
     Jag vill börja träna nu!, jag har fått nog att må dåligt  av huvudvärken :( men men... får göra det bästa av det hela med huvudvärken... saknar träningarna alla fall :( <3



Hoppas att ni mår bra
Ha en bra fredag! :)
Nathalie

P.S En påminnelse bara :)  Den 28 mars är det "earth hour"  man stänger av strömmen en timme för Miljön/Klimatet start kl 20.30. Delta,  jag ska :)

Onsdag

Hej på er! :)
Idag har jag vart hemma från skolan på grund av min huvudvärk :/ :(  så jag har bara tagit det lugnt idag och inte gjort så mycket. Försökte komma ut lite för att få lite frisk luft, men tyvärr samma kraftiga huvudvärk :(

Hoppas att ni mår bra! :)
Nathalie





Tisdag, tisdag

Hej på er! :)
Igår, måndag, var det en vanlig måndag för mig, men slutade skolan 13.20 :) istället för 14.30, det var rätt skönt ^^ :) 
     På kvällen tränade jag kortsprint i kurva och styrka :) Det gick väldigt bra, förutom att jag började känna av i benhinnan igen, men det gick över efter sprinten som skönt var :)

Idag tisdag har det hänt lite grejer under matten kändes det som att jag skulle svimma, jag satt och räknade så kände jag att jag sakta sjönk ihop... om inte våran lärare hade börjat berätta om våran studieresa vet jag inte vad som hade hänt. Jag hade väldigt lågt blodsocker.
     Det började i onsdags en vecka sedan, när jag hållde på att göra mig iordning kände jag att jag vinglade till två gånger, men jag hämtade upp mig. Sedan dess har jag haft ont i huvudet i olika omgångar, men nu har det blivit värre. Nu har jag ont i huvudet varje dag :( På eftermiddagen idag så fick jag en tid på vårdcentralen, efter det skickade dom mig till en läkare, hon tog blodtrycket, frågade en massa och fler saker. Men dom kunde inte komma på var det var för fel :( Jag fick ta blodprover om det kunde visa sig någonting där. På måndag får jag svar från läkaren.. jag får stå ut med min huvudärk ett tag till :( men om dom inte vet varför så vet jag inte vad :( Jag dricker vatten, äter bra, sover, tränar, pluggar inget av de är en bidragande orsak.. Min huvudvärk har blivit en gåta.. :( 
     Ingen träning blev det för mig idag :( :( Mår man dåligt så mår man :/
    
     Efter läkarbesöket åkte vi och hälsade på hos mammas kompis :) Sen tog vi en sväng och handlade :) Nu är jag hemma och tar det bara lugnt ;/ :) (Och har fortfarande jätte ont i huvudet :( )


hittade en liknande bakelse på en sådan vi åt ^^
(för den här gången åt man en bakelse bara för att man var på besök hos en man käner, brukar inte äta det annars :)).

Happas att ni mår bra! :)
Nathalie


Klimatförändringarna..!

Det jag har oroat mig mest för den här veckan är klimatförändringarna :S snön smälter snabbt och när snön har smälts bort ger jorden ut sig en doft, som gör att allt på jorden dör och den lugten är kraftig så osonlagret försvinner :S :(

www.wwf.se

Den 28 mars är det "earth hour"
då ska man stänga av strömmen 1 timme, start 20.30.
Ca. 5 milj deltog förra året, gör det du med.. för oss och jorden :) 


Hej Fredag :)

Hej på er! :)
I onsdags så började vi dagen med klassråd med mig som ordförande :) sedan på so lektionen såg vi på film, en film som handlade om 2:a världskriget, den var bra men hemsk, fruktansvärt hemsk :(  Sen efter lunch hade vi musik och vi slutade efter det (kl14.30), en timme tidigare än vanligt :) 

I torsdags kom Gabriellas låsas morfar till skolan och berättade om när han levde i tysklad under andra världskriget. Det han berättade var hemskt, fruktansvärt. Han pratade från kl 10 till lunch ca. 11.50 :) Efter lunch hade vi syslöjd, där jag håller på att sticka en mössa :) Sedan hade vi Idrott :) vi hade sammarbetsövningar, det var rätt kul :) 
     På träningen körde jag sprint men var tyvärr tvungen att bryta :(  jag fick ont i benhinnan :( den här gången var det värre än de tidigare träningar :( det är bara att vila... och göra tåhävningar för att få blodcirkulationen i benhinnan. När jag inte kunde springa längre pga smärtan så körde jag styrka för benen, magen/bålen och lite armar, det gick bra :)

Idag är det fredag :) och idag har jag haft friendsmöte på skolan och friidrott :) (och en eget arbete lektion) På träningen hade jag planerat för att köra kast, spjut och kula... men när jag väl hade värmt upp färdigt så hämtade jag de redskap jag behövde och gick till kast hörnan, så kom vaktmästarna med stav- och höjdhoppsmattorna som skulle lägga mattorna där vid kastarhörnan, då frågade jag om de kunde lägga det någon annan stans (eller rättare sagt vänta tills våran träningstid var färdig!) men dom sa; nej det kan vi inte och vi har fått till åtelse från friidrotten att det är okej att plocka undan nu". Jaha tänkte jag vad ska jag göra då om inte jag får träna kast  vid kastarhörnan? Jag gick till tränar micke som hållde i träningen för dom mindre, han sa att jag fick hitta något annat ställe att kasta.. -.-' det var alla fall i kastarhörnan men, jag stod vid kulringen och kastade mot släggburen, det gick inge jättebra men det funkade hyfsat... när jag körde kula gick det bättre, ingen vaktmästare som behöved utrymmet för några grejor eller liknande. När jag hade tränat färdigt och träningen var slut så gick jag och några kompisar till stan. Vi hade det kul på vägen dit :D x) ^^ På stan hittade jag två byxor :) på rean dessutom, gjorde nog ett bra fynd :)
    
Nu är jag hemma och har tittat på friidrotten :) Och nu pratar jag med Johan (F) :) (F)

Ha en bra fredag! :)
Nathalie


Tisdag

Idag på träningen körde jag trappor, det gick rätt bra :) sedan körde jag lite häck och därefter styrka :) det blev lite av varje idag :)
     Skolan idag var som vanligt ;), På engelska lektionen tittade vi färdigt på sheakspear in love den var väldigt bra :) och på svenska har vi börjat med andra världskriget, vi ska skriva en uppsats och sedan ska vi sitta två och två och diskuteras varandras uppsats hur den tycker den har skrivit, om den skulle ha skrivit så osv, inför hela klassen, detta ingår i nationella proven, så nationella prat provet i svenska kommer vara det här . . får hoppas att det går bra. :) 
     Nu ska jag lägga mig och sova :) imorgon är det onsdag.

Ha det bra och sovgott inatt! :)
Nahalie





En bild från bulgarien i sommras :)
Det får mig bland annat att längta i mängder till sommaren :)

2 mars och Måndag

Hej på er idag! :)
Skolan idag har vart helt okej, på engelska lektion tittade vi på shaekspear in love (stavning?) den är rätt bra :) 
     Sen efter lunch skulle vi se på en teater, så vi gick till stan och där vi skulle teatern H.C. Andersen, den var bättre än vad jag trodde den skulle vara när jag kom dit, och tiden gick snabbt där, det var jättebra skådespelare också :) När teatern var slut gick jag lite på stan tills mamma kom, vi gick till en klädbutik och tittade, jag hittade 6st par jeans men jag köpte ett par ;), sedan åkte vi hem. Hem sköna hem :) Nu ska jag snart äta middag, det blir biff och potatis, gott :)

Ha det bra! :)
Nathalie

P.S. Längtar MYCKET  till sommaren :) Sommar Sommar Sommar :D :)


Söndag



Idag är det den 1mars och vasaloppet på tv, jag har tittat lite på de :) idag ska jag bara ta det lugnt, plugga lite och roa mig med annat :)


En bild från i julas när jag åkte skotter :D :) Det är riktigt kul :D :)
(här körde jag min kusins skotter).


Min kusin ^^ han är rolig han ^^ :)

    
Min hund birk på julafton, han var riktigt julfin :)

Ha en bra söndag! :)
Nathalie