Sista september dagen



Dagens sammanfattning med ett ord:
Happyface.
Det har vart en ganska skön dag idag. Det började med sovmorgon till 10.40. Det var skönt :)
Sen var det att följa efter schemat som var: Matte, Engelska, Tema där vi hade Engelska och Datakunskap, sist men inte minst. Skoldagen gick fort, och så är det redan torsdag imorgon och sen fredagLängtar till fredag! <3
Jag måste också lägga till att jag har en riktigt härlig klass! 
P.s. Imorgon bjuds det på fika iklassen :)    

Inom min träning så har jag ingen träning idag. Det är vilodag.

Föresten, som ni kanske läste på inlägget nedanför så är jag med i en tävlig. Det skulle vara jättekul om just du ville rösta på mig! :) Jag skulle bli jätteglad! :)



tävling

Nu har jag blivit 1 av de 8 nomenerade bloggar till en tävling :D :)
Gå in och rösta på min blogg, på:
     http://emilianicklasson.blogg.se/2009/september/rosta-pa-din-favorit.html#comment



Träning och våran första inneträningen!



Godkväll!
Jo, nu är jag hemma och ny duschad.
     Idag började inne träningarna, det var ganska spännande och roligt eftersom det är första gången jag tränar inomhus med klubben och att man slipper kylan på kvällarna. det känns som minusgrader och så är det väldigt mörkt. Det som jag hade på mitt "träningschema" var spjutkastning och bedminton. Jättekul! Jag gjorde ett antal spjut kast mot nättet som gick bättre än förväntat. Bedmintonen som är bra för kast så gick det väldigt bra och det var roligt, man blev faktiskt ganska trött så som jag och vi spelade ^^ :).



Träning är det som gäller

Nu ska jag åka till min träning :) Friidrott
Om min träning kommer ni få veta när jag kommer hem ikväll.


Ha det bra!



Det är jätte kallt ute


som höstens färger..

Kom nyss in hem igen från promenden med min hund..
Sjutton vad kallt det är! Tittar på termometer och den visar 4 grader...
     Men när jag gick ut hade jag på mig strumpor och ragsockar, dubbla par byxor och tjock tröja över tröjan och en vinter jacka på! Samt en halsduk och vantar. 
     Jag frös inte.
Föresten, jag fick nyss höra från mamma att det har snöat hos mormor! Ni hörde rätt, snöat.

Om ca. en halvtimme börjar "Sveriges fulaste hem" och efter det "Svenska Hollywood fruar". Det hade jag tänkt att se på snart.


28 sept, Måndag



Dagens sammanfattning med ett ord: ork
Ja, det gäller att ha ork när man ska spela fotboll. Speciellt det vi gjorde idag på skolidrotten. Det var kul men som avslut på idrotten hade vi.. kan man säga som intervaller. Vi skulle lägga oss ner på mage och spriga till linjen sen tillbaka igen och lägga och på mage, sen upp igen och springa till den andra linjen lite längre bort och sen tillbaka igen och lägga sig på mage och så skulle vi göra några gånger. Man blev riktigt anfåd.
     Imorgon har vi idrott igen och det är också på morgonen. Men det är alla fall skönt att man har sovmorgon. Dock så har vi inte det på Måndagar. Det är synd men vi har kortare dag än tisdag. Aja, det finns både för och nackdelar. Jag kom nyss på att vi har löpning imorgon. Det är passande till friidrotten. Undrar när vi ska börja ha innegympa..
    
Är din idrottslektion rolig?

Nu sitter jag på min säng och gör det klassiska, tar det lugnt :) Men jag ska nog börja med matten snart.. har prov nästa vecka. Vårt andra matte prov.

Nog prat om skolan och plugg..

Jag kan berätta att på tisdag så börjar vår inne träning i friidrotten. ska bli kul!


27 sep, Söndag


Har precis ätit ett äpple och glass :)

Söndag, sista dagen på helgen..
     är det en tråkig dag för er? Inte för mig. För idag har jag vart med min älskade Johan :)<3 Innan han kom till mig så spelade han och hans lag sin första seriematch, de vann med 5-2! Grattis :D
     Och igår var det jag som tävlade. Det var Castorama på hemma plan :) Det gick inte så Jättebra förutom spjut där jag gjorde pers igen! Förra Castorama tävlingen som var förra veckan gjorde jag pers och nu gjorde jag det igen :) Känner mig glad, men jag vet ändå att jag kan mer. Men det kommer.

Nu börjar klockan närma sig tjugo över över och jag har förberätt för imorgon dagen. Har idrott första timmen imorgon och börjar 08.20... aja :)

Ha en bra kväll! :)


Bloggen har ståt stilla ett bra tag nu, kanske dags igen :)

Godkväll på er! :)
Ja, jag vet det var länge sedan jag bloggade. Jag kände att jag inte hade den orken att blogga för tillfället, så jag gjorde ett så kallat break från det. Men jag har faktiskt saknat det lite grann :) 
     Men nu har jag bestämt mig att här ska det skrivas igen :) Allt mellan himmel och jord, som allt och inget :)

Men just nu ska jag nog göra mig iordning för natten, och vi hörs (förhoppningsvis) imorgon :)
Godnatt kära läsare! :)