Midsommar hos mormor :)

Hej på er! :)
I helgen var jag också hos min mormor, här uppe i Norrland :) Vi firade Midsommar tilsammans och gjorde annat skoj, som bland annat att vi åkte och fiskade :) Vi fiskade två gånger på fredagen men ingen av oss fick någon fisk, varken röding, abbore eller öring, inte första gången men andra gången vi fiskade så fick jag napp på kroken ^^ Det var en abbore sen en till abbore och en till och en till. Jag fick hela 4st abborar :D och mamma och Roger fick ingen, de stod nog på fel plats av kärnen ^^ ;)  Och så har man nog tur ibland med att få upp fisk eller så har man bara den rätta spöet och masken ^^ vem vet? :) 
     Det fanns också en nackdel med att fiska just vid kärnen, det svämade med mygg! *SsSssUuuRR*  Jag som hade vit jacka på mig och hade satt på mig luvan och spänt åt den runt ansiktet.. jag såg hel svart ut på huvudet och det var inte nog.
     Det ända som syndes på mig var bara händerna och en del av ansiktet, det var nog skönt och tur att jag satte på myggmedel för annars hade jag fått jätte jobbigt med klia på händerna av alla dess myggbet, men jag fick inte ett ända förutom ett litet och det var precis under nageln. Där missade man, typiskt.

Under fredagen hade jag gått och plockat blommor, 7 blommor som jag skulle lägga under huvudkudden under natten och drömma om sin livs kärlek som blir :) jag drömde lite :) <3


De 7 blommor jag plockade :)

Mot kvällen gjorde jag jordgubbar i smält chocklad, mumms! :) det blev riktigt gott. Om man vill också så kan man ha pärlsocker på, men det hade inte jag på :) Jag gjorde så att jag smälte chocklade i en liten skål som jag hade ovanför en kastrull med vatten i som kokade, sedan tog jag jordbubbarna och doppade de i chokladen och la/stälde de på en talrik och in i kylskåpet :)

Det var en härlig midsommar men jag saknade Johan! <3

Hoppas att ni hade en härlig midsommar! :)
Nathalie


ca 100m till sjön :)


älg krona


Kusin vitamin



Hej på er! :)
Jag vet att det har tagit lång tid mellan varje bloggande, jag har gjort mycket och har inte haft mycket tid att sitta vid datorn, förlåt mig, jag ska bättra mig.

De dagar som har gått, har jag bland annat firat min kusin som har fyllt 8 år, GRATTIS! och vart med Johan <3


födelsedags tjejen, Iza :)

Måndag

.


Jessica! :)<3
Hoppas att du godkäner bilden Jessi ^^ jag tyckte det var en jättefin bild på dig i alla fall :]

I måndags var jag med Jessica, den trevligaste, Snällaste, omtänksamaste, goaste och gladaste tjejen!
Vi har alltid kul tillsammans :)

Jag har inte träffat dig mycket men det känns som vi har känt varandra i flera, flera månader, du är allt man kan önska sig från en kompis som dig! Du är min bästa vän <3

Skolavslutning - slut på högstadiet

Hejsan! :)
I torsdags var det skolavslutning, dagen började med att vi alla var där klockan halv nio och då var det dags att börja städa, men jag och mina kompisar hade som städat allt vi behövde innan så vi hade ett litet present byte :) Jag fick en liten liten bok där det står; till en speciell person, en film, en skiva och en liten nessisär :) Tack ska ni har käraste vänner :)
     När klockan började närma sig 10 var dags för vi nior att möta lärarna i fotboll.. hur skulle detta gå, var min första tanke, de har vunnit 2 år i rad om inte mer och de har boll-talang.. Det var bara att göra sitt bästa :) och matchen slutade 1-6 till lärarna.. grattis, 3 året i rad ;)
     Efter vi hade fått lunch, fick vi se en teater som några elever ha gjort på skolan :) Den var otroligt bra och rolig
:) Ni var jätte duktiga :) sedan slutade vi

Kl 17.30 var vi i skolan igen för skolavslutning :D :)
     Vi samlade först i klassrummet och gick ut på ett led till ängen vi skulle vara på. Vi nior gick sist. Efter vi hade sjungit låtar tillsammans och vi nior sjöng våran speciella låt "that's friends are fore". ropade våra lärare upp våra namn en efter en vi skulle ta imot betygen :) Jag tog imot mitt brev med betygen i och en ros som en årkurs etta kom och gav :) Jag öppnade brevet och där stod det;

Bild                                                               MVG
Engelska                                                       VG
Hem - och konsumentkunskap             MVG
Idrott och Hälsa                                         MVG
Matematik                                                     VG
Musik                                                             VG
Biologi                                                        MVG
Fysik                                                              VG
Kemi                                                              VG
Geografi                                                        VG
Historia                                                         VG
Religionkunskap                                     MVG
Samhällskunskap                                   MVG
Slöjd                                                           MVG
Svenska                                                       VG
Teknik                                                          VG

Poäng: 275

Jag blev jätte nöjd :)
     Sedan var det dags att gå till matsalen där det var dukat för oss nior och lärare, det var jättefint dukat :) och det bjöds på JÄTTE god mat :) Det blev en massa uppträdanden som var jättekul att lyssna :)
      När det var dags att skiljas åt kom tårarna och tår efter tår från alla. Det var också ett rörande tal våran klassföreståndare höll, man såg att det blev tårar som började rinna från kindorna. 
     Hoppas att ni får en fin tid efter skolan och att vi ses snart igen! Kommer sakna er kära klass!






                      
Linnéa, Jag, Noopur, Märta, Emilia <3


Den här tavlan har min vän Märta gjort, jag gillar den så! Den kommer alltid att synas tydligt och påminna om er käraste vänner!

Ha det bäst! :)
Nathalie

Tisdag



Hej på er! :)
Idag var jag på Gröna lund med klassen :) det var verkligen kul :) Alla sprang hit och dit och vi åkta allt möjligt :) vi var  full av skratt och glödje :) Men jag är glad att jag inte åkte den nya berg och dalbanan, Insane. Den stannade mitt under en åktur och där hängde/satt dom halft upp och ner :S och dom satt där i ca. 5-10 minuter, obehagligt. Sen efter ett tag så fastnade den igen, sedan igen och två gånger efter varandra, den stannade ungefär 4 gånger under eftermiddagen.. :S :/ Men varför stängde dom inte den? bra fråga... Jag är glad att jag inte åkte den.
     Hela dagen har varit lyckad :) och jag är stolt över dig Emilia och Noopur att ni vågade åka kvasten efter ett tag och det blev kul :) och att Noopur vågade åka vilda musen med oss :) och att du gillade den sen :)

Det var en kul dag :)
Men kom hem omkring 11 tiden på kvällen, var väldigt trött och ett plus på det att jag hade svårt att sova under natten, somnade förns kl 2 :( så man hade lite ont i ögonen och de ville bara stängas igen och en huvudvärk som varade hela dagen. Men det är borta nu.
     Hoppas att ni hade en bra tisdag :)

Ha det bra! :)
Nathalie

P.S. Ska försöka få lite bilder från Märtas och Emilias Kameror som jag sedan kan lägga upp :) t.ex. När vi var inne i skrattkammaren ^^ :)


Torsdag...

God kväll på er! :)
Idag har det hänt ganska mycket, jag och klassen var på teater men efter ett tag var jag tyvärr tvunden att gå, jag skulle till tandläkaren. Men det gick bra där :) och teatern var bra, det var elever från tessin skolan som spelade teatern. Efter teatern och besöket hos tandläkaren arbetade vi med vårat projekt arbete, 50-talet som våran grupp jobbar med. Mer ska jag berätta senare om de, vi ska redovisa det på måndag :)
     Efter skolan var det träning, körde häck idag :) och det gick bara bra :) och jag tycke det var duktigt av dig Karin att köra häck fast du inte ville ^^ (det är inte hennes grej) men det var lite sorglig också idag på träningen.. det var min sista träning för klubben :( så de hade ordnat en samling och hade avslutning för mig, vilket rörde mig.. De gav mig en t-shirt där det står "Good luck!"  på framsidan och "Nyköpings BIS friidrott" på baksidan och ett kort där de hade skrivit en hälsning och underskrifter från mina friidrottskompisar och tränare, tack så mycket!  Jag kommer alltid att minnas livet i klubben med er <3 Kommer sakna er bästavänner <3 och tränarna!
     När jag väl kom hem åt jag middag och fick en efterlängtad/försenad födelsedags present, det var kameran :D :) Nu ska jag göra mig i ordning för natten och lägga mig.


t-shirten framifrån


t-shirten bakifrån


kortet jag fick.


min present, kameran

Ha det så bra och Godnatt på er! :)
Nathalie

Ett skämt :)

Våran matte lärare berättade en gång ett skämt som var väldigt roligt :)
- Vet ni det här kaffet, det kommer ända från Sydafrika..
.. och det är fortfarande varmt!

Våran lärare gjorde verkligen en inlevelse i det.
 haha ^^

Ha det bra! :)
Nathalie

den 3 juni

Hej på er igen! :)
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag :( Jag har haft rätt mycket de sista veckorna i skolan, mycket plugg hit och dit. Men nu kan jag änligen kan jag stycka de, för de är gjort :) det känns jätte skönt :) och nu är det bara 8 skol dagar kvar, sen blir det sommarlov :D :) det ska bli så skönt :) och då har jag nog även tid att skriva lite mer i min blogg :)
     Jag skulle fått min kamera nu i slutet av maj, men jag har inte fått den än men innan skolavslutningen kommer jag alla fall få den :) och då kan det även bli väldigt mycket sommar bilder och mycket annat :) som jag även kommer nog lägga in :)
     Efter skolavslutningen brukar vi alltid åka till gotland vi friidrottare i klubben :) men i år blir det inte det för mig :( vilket är väldigt tråkigt :( och för det andra är att jag kommer byta klubb :( ... det är lika bra att jag berättar, jag ska flytta, flytta från Nyköping. Det kommer vara svårt att säga hejdå till sina kompisar på skolan och till sina bästa friidrottskompisar, till vännerna över huvudtaget. Det kommer vara jätte svårt att säga hejdå :( och det kan vara sista gången man ses, men jag hoppas att man kommer träffar en del kompisar på tävlingar :)
     På torsdag, imorgon, kommer det vara min sista träning :( och på helgen är det sista gången man ser sina friidrottskompisar och tränare :'( kommer sakna er så! Ni får ha det så kul på gotland och hela sommarlovet :)
    
Jag ska försöka skriva så gott jag kan de här dagarna tills skolavslutningen :) Förlåt än en gång för att det var länge sedan jag skrev.

Ha det bra och sköt om er! :)
Nathalie